_MG_0221_web.jpg

RØTTENE VÅRE

I 2011 startet vi vårt første sted på Bjølsen, en liten delikatesse og restaurant. Målet var å skape et sted hvor små produsenter kunne få en plattform, til de ble store nok til å komme seg inn i dagligvare eller på flere steder. Et springbrett for nordisk mat og nordiske råvarer.

Ut fra dette fikk vi hovudfokuset vårt, som er:

Vi mener mat bør kjøpes fra den som lager maten. Være seg bonden, ysteriet eller safteriet. Vi tror det er sunnere, vi vet det er mer miljøvennlig og vi lover det smaker bedre.

I dag brenner vi vår egen kaffe, baker bakst med råvarer fra lokale leverendører og lager mat ferskt både levert til din bedrift og på kaffebarene våre i byen.

 

I samarbeid med morgenlevering.no kan du klikke deg videre og få levert en pose ferskbrent kaffe, nybakt brød eller en komplett frokost rett hjem i morgen på hele Østlandet. Helt fraktfritt.
Norð Espresso5.jpg

Nybrent espresso levert på døra før 07:00 i morgen?

Norð Fruktig5.jpg

Fruktig kaffe levert på døra før 07:00 i morgen tidlig?

Nord filtermalt.jpg

Nybrent ferdigmalt kaffe levert hjem før 07:00 i morgen!


Vi har en norgesmester i kaffe på laget, leverer kaffe til noen av Oslos beste barer og kafeer, og har noen av Oslos hyggeligste kontorer på kundelista. Vi vil veldig gjerne levere kaffe til deg også. Trykk på knappen under, fyll ut litt rask info, så kommer vi til deg med fantastisk kaffe fortere enn du aner.
— Joakim Strand, Daglig Leder
.- Nord har verdens beste kaffe og sandwicher,
— Aftenposten, anmeldelse 4.1.16
Frokostbrød 1024x682.jpg

Frokostbrød

Leveres før 07 i morgen tidlig

Fint Surdeig 510x683.jpg

Fint surdeigsbrød

bondebrød 510x646.jpg

Bondebrød

Eplekanlebolle 510x683.jpg

Eplekanelboller

Nordisk Frokost for 2 510 x 646.jpg

Frokostpakke for 2