872441207_main_full.jpg
 

Norð BJØLSEN

Vårt første bakeri ligger på Bjølsen. Kaffe og mat fra 07 til 18 alle hverdager og helgekos hver eneste helg

Norð på Bjølsen er vårt første bakeri. Vi åpnet Bjølsen Bakeri i 2011, og sto hele natta og bakte på stedet og lurte spent på om det ville dukke opp noen første åpningsdag. Halv syv, en halvtime før vi åpnet, begynte de første fantastiske gjestene å stille seg opp utenfor, og klokka ti var vi utsolgt for alt vi hadde bakt hele den natta, De neste dagene økte vi produksjonen, men hele Bjølsen strømmet på og det tok flere uker før vi klarte å lage nok boller og brød til å tilfredsstille nabolaget. Bjølsen er vårt hjerte nært, og et fantastisk sted å ha en kafe.
I 2016 pusset vi opp, og i den forbindelse inkluderte vi Bjølsen inn i Norð-familien. Baksten er den samme, råvarene er lokale og menneskene er de samme, men navnet har vi endret og menyen er litt oppdatert fra da vi startet opp.

Parken-bakeri_fp_proj_slide_img.jpg

Norð i parken

Kaffebar i Oslos kuleste startupmiljø. Alle hverdager serverer vi kaffe, bakst og lunsj i vårt absolutt favorittstartup og kontorfelleskap.

Vi har en liten kaffe og blingsebar på Forskningsparken / oslo tech på Gaustad. Sammen med alle de utrolig kule grunderne og mer etablerte bedriftene, koser vi oss hver dag med å levere fersk bakst, digg kaffe og blingser og salater til alle som vil ha en boost i hverdagen.

Åpent hele året, vi følger åpningstiden til resepsjonen.

Hver fredag(nesten) er det Parken-Pub for alle i bygget hvor vi stiller med øl og vin fra de beste produsentene til en bra pris og gjerne noe mat attåt.

Velkommen!

Nord_Helsfyr-6.jpg
 

Norð Helsfyr

Kaffebar med stor uteservering og byens hyggeligste betjening, står klare til å ta deg i mot hele uka.

I februar åpnet vårt nyeste tilskudd, og mens andre ser til vest, fortsetter vi ferden østover, sånn det skal værra! Med et nyåpnet norð på helsfyr håper vi å levere bydelens beste kaffe, raske blingser på farta, digge grillblingser i lunsjen og et solid utvalg nybakt brød fra bakeriet, nybrent kaffe fra brenneriet og et superhyggelig sted å slå seg ned i lunsjen.

Raskt, trådløst nett, en liten lounge sofa man kan legge seg og ta det med ro i, usb ladere over hele fjøla og et superkult interiør bygget sammen med våre gode venner og felles gærninger på Kroloftet.