1.0 Ansvarlig selskap og behandlingsgrunnlag

Ansvarlig selskap for innsamling, bearbeiding og bruk av dine opplysninger slik personvernlovgivningen definerer det, er Nord Brenneri AS. Vi kan kontaktes her:

– Post: Nord Brenneri AS, Tvetenveien 162, 0671 Oslo

– E-post: post@nordbrenneri.no

 

Personopplysningsloven stiller krav om at enhver behandling av personopplysninger må ha et lovlig behandlingsgrunnlag. Nord Brenneri sitt grunnlag for å behandle personopplysninger består i samtykke fra den registrerte, anmodning om behandling fra brukers side før en avtaleinngåelse, for å oppfylle en rettslig forpliktelse, herunder avtale om rekruttering, ansettelse eller utleie, eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å ivareta en berettiget interesse, så frem hensynet til den registrertes personvern ikke overstiger denne interessen.

2.0 Formål med innsamling av personopplysninger

Nord Brenneri yter tjenester i forbindelse med rekruttering, innleie og utvikling av selgere, salgsledere og ledere. Det er i den forbindelse vi samler inn personopplysninger.

2.1.1 Nyhetsbrev

For å sende ut nyhetsbrevet bruker vi den e-postadressen du har oppgitt: Vi trenger en bekreftelse fra deg på at du, som eier av e-postadressen, aksepterer å motta nyhetsbrevet. Tjenesten vi benytter for utsendelse av nyhetsbrev er Mailchimp. Det er kun din e-postadresse og navn som innhentes. Formålet med vårt nyhetsbrev er å informere og gi tips om våre fagområder via e-post, samt sende annen markedsføring som er spesifikt tilpasset deg via våre kanaler i sosiale medier. Det er frivillig å melde seg opp til vårt nyhetsbrev. Når du melder deg opp via skjemaet på vår hjemmeside får du to alternativer til å begrunne hvorfor du ønsker å motta nyhetsbrev. Du kan velge å oppgi om du er en kandidat som ønsker tips om utvikling, og nye jobbmuligheter eller om du er en leder og vil ha tips om hvordan rekruttere og utvikle dyktig medarbeidere. Dette gjøres for at vi skal kunne sende deg relevant informasjon.

Hvis du senere ikke lenger ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du avbestille det, på samme måte som du kan avbestille for øvrige markedsføringsformål, se over. Det er også en avbestillingslenke i hvert nyhetsbrev, som du kan klikke på for avbestilling.

2.1.2 Nettbannere

Opplysningene som samles når du besøker siden, brukes også til å vise deg spesielle nettbannere. Dette er reklame som vi gjør på andre nettsider. Som oftest brukes såkalte cookies eller piksler i den forbindelse. Vi har som mål å gjøre reklamen du mottar mer nyttig og interessant for deg.
Derfor vil du hovedsakelig se nettbannere med tjenester som du har sett på, eller som ligner på tjenester du har sett på, på sidene våre (såkalt retargeting). Når det gjelder nettbannere bruker vi utelukkende data-pseudonymer; klartekst-informasjon om deg som person (f.eks. navnet eller e-postadressen din) blir ikke lagret i cookiene.

3.0 Oppbevaring, rett til innsyn, sletting, begrenset behandling og klage mv.

3.1 Oppbevaring og sletting av personlige opplysninger

Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som beskrives i denne personvernerklæringen eller for å oppfylle bestemte lovkrav.

3.2 Rett til innsyn, korrigering, begrenset behandling, til å protestere mot behandling, til å trekke tilbake samtykke og sletting

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger som er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke tilbake.

Dersom du mener at Nord Brenneri ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

4.0 Om webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Aksept av cookies er ikke en forutsetning for å besøke hjemmesiden. Som en del av vårt arbeide med å lage et brukervennlig nettsted for deg, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet vårt. Til dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler (cookies). Cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker gjør at vi kan knytte sammen informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren din, slik at cookies ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at å slå av cookies vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt. Det gjelder også vårt nettsted.

4.1 Kort om cookies i bruk på nordoslo.no

Dette nettstedet bruker cookies for å spore besøk (Google), vise nyhetsbrevspåmelding (Mailchimp), håndtere videoavspilling.

4.2 Google Analytics

Nord Brenneri bruker analyseverktøyet Google Analytics for trafikkmåling og -analyse av nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

Du kan hindre at opplysningene som registreres i cookiene (inkl. IP-adressen) overføres til og behandles av Google ved å laste ned og installere en plugin som du finner på denne lenken: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

4.3 Slik sletter du informasjonskapsler (cookies) fra nettleseren

nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

5.0 Loggfiler

Hver gang du går inn på en av Nord Brenneris nettsider sender nettleseren opplysninger om bruken og lagrer dem i såkalte loggfiler. Disse datapostene inneholder følgende opplysninger: Dato og klokkeslett for besøket, navnet på nettsiden, IP-adressen, referanse-URL (siden du kom til siden fra), overført datamengde, samt informasjon om nettleserversjon og produkt.

Vi analyserer disse loggfilene for å kunne forbedre tilbudet til Nord Brenneri og gjøre den mer brukervennlig, finne og rette eventuelle feil og kontrollere server-kapasiteten vår. Vi bruker også loggfilene til å avverge angrep på Nord Brenneri – f.eks. såkalte tjenestenektangrep, som har til hensikt å blokkere Nord Brenneri ved å overbelaste den.

5.1 Søk

Nord Brenneri lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på vårt nettsted via Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser.

6.0 Deling av opplysninger

For å kunne håndtere henvendelser og gi deg en bedre brukeropplevelse deler vi data med følgende aktører.

·        Kunder og samarbeidspartnere av Nord Brenneri, dette i tilfeller der du søker på en stilling eller sender inn åpen søknad/CV.

·        Databehandlere som arbeider som leverandører for oss behandler dine opplysninger på våre vegne. Våre databehandlere er systemløsninger som utvikler, drifter og vedlikeholder systemene hvor dataene dine ligger. Disse leverandørene kan ikke bruke personopplysningene for noe annet formål enn å yte tjenesten som er avtalt med oss. Det foreligger egne databehandleravtaler mellom Nord Brenneri og våre leverandører som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.

·        Vi vil kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd.

6.1 Retargeting og datainnsamling for nettbannere tredjepart

I sammenheng med retargeting og bannerreklame bruker vi tjenester fra tredjeparter som plasserer cookies på nettsidene våre. Vi bruker disse tjenestetilbyderne:

·        Doubleclick by Google, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;