Norð Bakeri, Løren

PLASSEN

Februar 2017 åpnet vi Norð Bakeri på Løren. Vi ønsker å være et lunsjsted hvor du kan få rask mat, laget ordentlig på gode råvarer. Menyen forandrer seg gjennom sesongen og vi ønsker å lage mat inspirert av det nordiske kjøkken med rene smaker og ferske råvarer.

Hos oss får du nystekte brød hver eneste dag. Håndverksbakeriet vårt oppi gata leverer hver morgen nybakte brød, småbakst og søtbakst til Løren. Alt av testing vi gjør på bakeriet og sammen med lokalfolk på Løren. Når surdeigsbakeren vår tester en ny kultur er det Løren som får smake først.

Ønsker du å låne litt surdeigsstarter av oss er det bare å stikke innom så ordner vi det. Vil du ha brødavtale på jobben er det bare å sende oss en mail til loren@nordoslo.no.

Fokuset på kaffe skal være synlig og vi tilbyr både filterkaffe og espressobaserte varianter med melk. All vår kaffe har vi valgt ut for dens unike smaksegenskaper og handlet så direkte som mulig. Vi skreddersyr brenneprofilen til alle våre kaffer og selger også ferskbrente bønner du kan brygge hjemme.

Plassering

Nord Bakeri Løren
Ligger på senteret Løren Torg
Lørenveien 44

T-bane 4 til Løren.

Kontakt

Epost:
loren@nordoslo.no

Telefon: 48191232