NORÐ COLOMBIA JOSE MANUEL CANTILLO

Colombia-Jose-Manuel-Cantillo.jpg
Colombia-Jose-Manuel-Cantillo.jpg

NORÐ COLOMBIA JOSE MANUEL CANTILLO

from 163.00

En kompleks kaffe med aroma av bjørnebær, urter og brennesle. Spennende smaker av søte bringebærdrops, chilli og vanilje.

Størrelse:
Quantity:
Add To Cart

Mellom Andes-fjellene og vulkanen Nevada Del Huila ligger platået El Divino Niño i Suaza. Her holder Cantillo-familien til.
Isaias Cantillo, Jose Manuels far jobbet som kaffeplukker og jobbet fra gård til gård gjennom distriktene Huila, Tolima og Risaralda.
Da han møtte kona si Nidia, bestemte han seg for å slå seg ned og kjøpe en eiendom i Suaza. Han døpte gården La Esperanza.

Jose Manuel ble født og oppdratt blant kaffetrær og visste tidlig at han ville ta over driften etter faren. I 2003 begynte Jose Manuel å dyrke egen kaffe på et stykke av gården. Sakte men sikkert vokste det til å bli hans egen gård, og det samme ble tilfellet for brødrene hans. De er et perfekt eksempel av en familiebedrift. De hjelper hverandre og jobber mot et felles mål; produsere høy kvalitets kaffe. Jose Manuel jobber ikke bar emed sin egen gård, Filo del Oso, han hjelper altså faren og brødrene med deres produksjon.
Jose Manuel har lært seg å cuppe og skåre kaffe, noe som gjør at han kan sortere kaffe etter kvalitetsgrad. For han er hemmeligheten å gjøre alt med kjærlighet og dedikasjon.

Innhøsting: Første sesong: Mai - Juli , Andre sesong: September - Desember
Prosessering: Vasket og fermentert i vann i 36 timer.
Tørking: På hevede senger

Meter over havet: 1750