Sigfrids saftige grove banankake

Sigfrids saftige grove banankake

Ingredienser

1 stort egg

175 g brunt sukker

1 ts vaniljesukker

2 bananer (modne)

50 g smør

0,75 dl lettrømme

0,5 ts natron

1 ts bakepulver

125 g fin sammalt hvete

Steg

Pisk egg, sukker og vaniljesukker luftig. Mos bananene og bland i. Ha i smeltet smør og lettrømme. Bland mel med natron og bakepulver, og vend i til slutt.

Ha deigen i en godt smurt og strødd form som rommer minst 1,5 liter. Stek kaken ved 175 grader i 45-50 minutter. Sjekk med nål at kaken er gjennomstekt. Avkjøl kaken noen minutter i formen før den vendes og settes på rist.

Kos deg masse, og tagg oss (eller Sigfrids mamma) når du lager den da:)

Denne er regelrett rappa av Sigfrid, som fikk den av sin mamma. Så takk, Sigfrids mamma:)

Denne er regelrett rappa av Sigfrid, som fikk den av sin mamma. Så takk, Sigfrids mamma:)